Heb je een inductiekookplaat die je graag wilt beschermen tegen krassen en vuil terwijl je niet aan het koken bent? Maak dan gebruik van een inductie beschermer! Deze ideale bescherming is voor elk formaat inductiekookplaat verkrijgbaar.

Wat is een inductiebeschermer?

Een inductiebeschermer is een beschermhoes die speciaal is ontworpen om het harde oppervlak van je inductiekookplaat te beschermen tegen vuil en krassen. Wanneer je niet aan het koken bent en de kookplaat dus niet nodig hebt kun je de inductiebeschermer eenvoudig en snel over de kookplaat heen rollen. Zo ontstaat er extra werkruimte in de keuken terwijl je inductieplaat toch beschermd is. Net zo gemakkelijk verwijder je de inductie beschermer weer zodra je met potten en pannen in de weer gaat.

Ga voor de neutrale variant

Topdoek.nl, een specialist in fotodrukwerk, biedt de inductiebeschermers aan in een grote keuze aan dessins. Wil je echter een wat rustigere versie, die vooral lekker neutraal in je keuken overkomt en past in elke type keuken, dan raden we de zwarte inductie beschermer van Topdoek aan. Deze populaire variant is verkrijgbaar in vele formaten, zodat er voor elke inductiekookplaat wel een zwarte versie van de beschermhoes beschikbaar is.

Snelle en gratis levering

Wil je de zwarte inductiebeschermer zo snel mogelijk in huis hebben? Bestel dan vandaag nog voor 14.00u. Je hebt het handige keukenaccessoire dan binnen twee werkdagen al in huis! Is je totale bestelling groter dan € 48, dan is de verzending bovendien ook nog eens geheel gratis. Ook buiten Nederland levert Topdoek.nl de inductiebeschermers af. Check de website voor de exacte tarieven.

Betalen zoals jij wilt

Je kunt de beschermhoes voor je inductieplaat bij Topdoek afrekenen met je favoriete betaalmethode van vrijwel elke in Nederland gangbare betaalmethode (Ideal, PayPal, creditcards) wordt in de webshop geaccepteerd. Liever eerst zien en dan pas betalen? Ook achteraf betalen is mogelijk. Dat gebeurt via betaalpartner Klarna. Voor Belgische klanten is het ook mogelijk om via Bancontact / Mr.Cash te betalen.