De barbecue, een manier van koken, bakken en grillen, een moment van samenzijn en gezelligheid of gewoon genieten van die zwoele zomeravond. Iedereen kan er wel een gedachte of gevoel aan verbinden, maar natuurlijk is barbecueën ook gewoon ontzettend lekker. Helemaal als het vlees van de beste en meest pure kwaliteit is. Wij van Vleesch.nl snappen het belang van vlees bij een barbecue en staan er om bekend enkel het beste te willen voor onze klanten in kwaliteit en service. Wij bieden daarom ook kwalitatief, mals en smaakvol rund en kalfsvlees aan welke perfect aansluit op elke barbecue.

Vlees van eigen boer

Kwaliteit begint natuurlijk al in onze eigen stal, waar ons rund en kalfsvlees van afkomstig is. Deze boerderij die sinds 1990 al in onze familie is, staat bekend om zijn transparantie, duurzaamheid, respect en liefde voor de dieren. De boerderij heeft namelijk al meegewerkt aan diverse onderzoeken omtrent het optimaliseren van het dierenwelzijn. Dit houdt in:

  • Geen preventieve antibiotica: Om onze dieren op een zo diervriendelijke wijze te kunnen houden en het dierenwelzijn te stimuleren wordt er géén preventieve antibiotica gebruikt bij onze dieren.
  • Traceerbaarheid: Het gehele productieproces van boerderij tot slager is bij Vleesch.nl open & traceerbaar.
  • Kwalitatieve voeding: Onze kalven en runderen krijgen natuurlijk alleen de beste kwaliteit voeding, welke samen met het welzijn het vlees zijn top kwaliteit en overheerlijke smaak geeft.

Waarom kies ik voor Vleesch.nl?

Het rund en kalfsvlees van Vleesch.nl is de gangmaker van elke barbecue, dit komt natuurlijk onder andere door de kwaliteit van het vlees. We hebben voor jou nog diverse andere redenen op een rijtje gezet:

  • Ongekende smaak: Nu hoor ik je denken deze heb ik vaker gehoord, toch klopt dit. Wanneer je het vlees bakt komen de overheerlijke geuren je tegemoet. Vleesch.nl gebruikt namelijk géén conserverings- of bindingsmiddelen bij het vlees. Je krijgt het vlees zo van het dier, puur en onaangetast. Deze manier van werken onderscheid zich toch wel van het supermarkt vlees en geloof me dat verschil proef je al bij de eerste hap, ons vlees is echt botermals, zacht en vol van smaak. Wij zeggen niet voor niets: proeven is geloven!
  • Afkomstig van eigen boederij: Door te kiezen voor rund- en kalfsvlees van Vleesch.nl, steun je een lokale boer en draag je ook nog eens bij aan een duurzamer proces.
  • Duurzaam en milieubewust: Wij maken bijvoorbeeld geen gebruik van een grote voedsel keten. Bij ons gaat het vlees van onze boerderij, naar onze eigen slagers en door naar ons bedrijf. Dit zorgt er voor dat het vlees niet veel onderweg is wat ontzettend bijdraagt aan het milieu. 

Ons assortiment

Ons assortiment bevat een ruime hoeveelheid diverse rund en kalfsvleesproducten, waarvan er ontzettend veel perfect zijn voor een barbecue.

  • Rundvlees: Dit assortiment bestaat naast onze gehaktproducten zoals bijvoorbeeld hamburgers ook nog eens uit een scala aan premium rundvleesproducten, denk hierbij bijvoorbeeld aan rib-eye, T-bone steaks, biefstuk en minute steaks. Al onze producten hebben een rijke, sappige en botermalse smaak.
  • Kalfsvlees: Ons kalfsvlees staat bekend om het zachte textuur, botermalse smaak en karakter, welke uiterst geschikt zijn voor elke verfijnde barbecue ervaring. Denk bij ons kalfsvlees bijvoorbeeld eens aan: french rack, tomahawk steak, entrecôte en riblappen.

Conclusie

Wij van Vleesch.nl snappen hoe belangrijk een barbecue ervaring eigenlijk is en tillen jouw barbecue niveau met ons kwalitatief en smaakvol vlees naar boven. Van boerderij tot aan de verkoop, elk stuk vlees is verkregen en verwerkt op een duurzame en respectvolle wijze. De kwaliteit zal je dan ook zeker doen verbazen.