Carnivore BBQ Blog
De blog over BBQ'en, vlees, voeding en meer.Ons Carnivore BBQ blog biedt bruikbare en nuttige BBQ- en grill tips. We beantwoorden vragen waar veel BBQ liefhebbers een antwoord op zoeken. Hoe kun je bijvoorbeeld vlees het beste snel ontdooien en waar moet je op letten als je aluminium gebruikt in de oven?
Maar we bieden meer. We leggen je ook uit hoeveel pasta, couscous of rijst je het beste kunt klaar maken per persoon. En we leggen je uit hoelang van te voren je je BBQ aansteekt voordat het grillfestijn los gaat.
Daarnaast geven we je duidelijke artikelen die over de nieuwste BBQ trends gaan. Wat is bijvoorbeeld ijsbeen vlees en waar komt Côte de boeuf vlees in een keer vandaan? We geven je vaak ook nog de lekkerste gerechten die je eenvoudig op je BBQ kunt klaarmaken.
Neem is een kijkje in onze veelvoud van blogartikelen over vlees en barbecueën.
Onze meest recente blogs:
Handige tips voor de wijnliefhebber
Ben je een ware wijnliefhebber? Of je nu veel of weinig kennis hebt over wijn: je kunt er altijd nog iets over opsteken. En dat leren we je graag, in dit artikel! Van wijn bewaren tot verschillende streken en regio’s, lees gauw verder. Wijn bewaren Wijn bewaren...
Vlees in een doosje: Simpele en snelle maaltijdtoppers
Wie had ooit gedacht dat culinaire hoogstandjes en gemak hand in hand konden gaan? Vleesgerechten die vroeger uren van voorbereiding vergden, zijn nu binnen handbereik dankzij maaltijdboxen. En wees gerust, je hoeft geen professionele chef te zijn om deze maaltijden...
Hoe barbecueën ze in verschillende culturen?
Barbecueën is een fenomeen wat over heel de wereld wel gedaan wordt, maar wist je dat het niet overal op dezelfde manier gedaan wordt en met dezelfde etenswaren? Ieder cultuur heeft zijn eigen manier van barbecueën, hieronder bespreken we hoe er in de...
Vaak barbecueën? Kies een goede buitenlak
Als lezer van deze site zul je waarschijnlijk, als het maar even kan, je barbecue aanzetten. Zo gauw als het zonnetje zich weer laat zien en de temperaturen steeds aangenamer worden, zal jij gebruikmaken van je barbecue. De meeste mensen maken gebruik van hun BBQ in...
Onmisbare accessoires voor de BBQ liefhebber!
De liefhebbers van barbecues kunnen niet zonder verschillende onmisbare accessoires. Deze maken het buiten koken veiliger, gemakkelijker en leuker! Instrumentarium Onmisbaar is natuurlijk de barbecue tang: Een stevige lange tang is onmisbaar om het vlees op de grill...
5 Tips om perfect voorbereid te zijn op je barbecue avond
Een geslaagde barbecue-avond is meer dan alleen het aansteken van een vuur. Het vereist zorgvuldige voorbereiding om ervoor te zorgen dat zowel jij als je gasten een heerlijke, onvergetelijke ervaring hebben. Hier zijn vijf tips om dat voor elkaar te krijgen en...
Carnivore BBQ blog
Carnivore is Amsterdams beste East Texas Style Smoke BBQ vlees restaurant waar je zult smullen van langzaam gegaard vlees dat “van het bot valt”. Al ons vlees is gerookt met hickory hout en op smaak gebracht met een klassieke mix van traditionele zuidelijke BBQ-kruiden die elk type vlees complimenteren. Al dit lekkers wordt langzaam gegaard in onze Southern Pride BBQ Smoker rechtstreeks uit Tennessee. Om onze gerechten af te maken trakteren we u op onze familie recept BBQ Sauzen en natuurlijk bieden we variaties van geweldige bijgerechten om uw ervaring met ons te voltooien.
De website gaat verder als blogwebsite met de beste BBQ tips, barbecue gerechten en nog veel meer. Neem een kijkje op onze site!
De beste BBQ recepten
De perfecte plek
om inspiratie op te doen

Enkele smakelijke afbeeldingen







