De winter is voorbij, de lente is begonnen en de zomer komt eraan. Dit is het juiste moment om uw barbecue te verwijderen en te beginnen met grillen. BBQ-eten is de beste manier om een ​​heerlijke zomer te beginnen. Met de heerlijke geur van grills die zich over de rijstroken van steden in de hele VS verspreidt, is er een thema dat de wind vult. De zomer is aangebroken; het is tijd om wat houtskool in de grill te verbranden en laten we plezier maken in de zon.

BBQ-eten brengt de nostalgische herinneringen uit mijn jeugd terug. De aroma’s, de smaken en vooral de kostbare tijd doorgebracht met het gezin en het gevoel dat we gedenkwaardige momenten creëren voor onze kinderen die op hun beurt op een dag zullen delen met hun kinderen. Als je erover nadenkt, wil je bijna elke avond van de week barbecue-eten. Wanneer u besluit uw grill te gebruiken, heeft u het voordeel dat u buiten uw huis kookt en de warmte weghoudt.

Hieronder volgen enkele van de geweldige suggesties die u zullen helpen om BBQ-eten te hebben wanneer u maar wilt:

1) Smaak van groenten gekookt op een grill is altijd geweldig. Het combineren van verschillende smaken en smaakmakers kan je meer plezier geven. Kraft had een buitengewoon idee van botermixen voor groenten, ik bewaar de mijne ook graag in Italiaanse saladedressing en gril ze in zilverfolie.

2) Elk type gekocht vlees smaakt veel beter als het op een grill wordt gekookt. Bovendien ben ik dol op rookworst gebakken op een grill met barbecuesaus.

3) Om de nacht te verlichten, kun je je gezinsleden vragen om hun eigen shish kabobs te grillen.

4) Regel speciale thema-avonden op basis van barbecuegerechten, zoals Italiaanse BBQ, Mexicaanse BBQ en het Caribisch gebied. Ontdek je creativiteit in koken en geniet van je tijd.

Het belangrijkste aspect van BBQ-eten is dat het ons de mogelijkheid biedt om onvergetelijke momenten van geweldige tijden met familie en vrienden op te bouwen. We hebben alle mogelijkheden om onze maaltijden het hele jaar door buitengewoon te maken, niet alleen tijdens de zomermaanden.