Wanneer het lekker weer is, dan wil je natuurlijk met je vrienden een onvergetelijke barbecue avondje organiseren met de lekkerste gerechten. Hieronder lees je recepten en ideeën dat jullie kunnen invoeren voor deze leuke avond.

 

Recept pizza

Allereerst is het natuurlijk heerlijk om pizza te eten met vrienden. Nog lekkerder is om de pizza’s zelf te maken en op de bbq te gooien. Hieronder lees je precies welke stappen je moet volgen voor een overheerlijke pizza.

1. Deeg

Pizza begint altijd bij het deeg, Het is dus van belang dat je goed deeg maakt voordat je kunt beginnen met de rest van je pizza. Het deeg bestaat voornamelijk uit bloem, gist, suiker, water, zout en olijfolie. Wanneer je alles bij elkaar mixt en het deeg goed laat rijzen, dan heb je binnen no time lekker pizzadeeg. Belangrijk is dat je de pizzadeeg mooi uitrolt tot een perfecte ronde pizzavorm. Zodra je dat hebt gedaan is het tijd voor de volgende stap

 

2. Tomatensaus

Wanneer je al het deeg in mooie vormen hebt gemaakt kan je beginnen met de tomatensaus. Je pakt een grote lepel en doet tomatensaus op de ronde pizza. Je moet ervoor zorgen dat je de gehele pizza, behalve de randjes, bedekt hebt met tomatensaus.

 

3. Toppings

Als laatste kun je de pizza bedekken met verschillende toppings. Zo kun je er ook voor kiezen om je pizza af te toppen met magic mushrooms. Magic mushrooms kopen is namelijk legaal en het maakt de pizza ook een stuk lekkerder. De mushrooms hebben wel een hele sterke smaak, daarom is het wel belangrijk dat je ze in kleine stukje fijn maakt en ze dan over de pizza heen gooit. Wanneer je dat hebt gedaan is het klaar voor de volgende stap.

 

4. In de BBQ

Nu je de pizza helemaal hebt gemaakt naar jouw wens, is het tijd om je pizza op de BBQ te leggen. Op deze manier krijgt je pizza een hele andere smaak en kun je genieten van een knapperige pizza met heerlijke magic mushrooms erop.

 

5. Genieten met vrienden

Wanneer je ziet dat de pizza mooi gebakken is, is het tijd om de pizza op te eten. Je kunt genieten van dit heerlijke recept en jezelf helemaal laten gaan met de pizza. Ook kun je deze pizza voor je vrienden maken, in dat geval is het nog leuker om met elkaar te genieten van de magic mushrooms.

 

Genoeg boodschappen

Nu je het recept hebt gevolgd heb je natuurlijk een overheerlijk pizza. Toch kun je meer dan alleen pizza op de BBQ gooien. Denk hierbij aan overheerlijk vlees zoals een biefstukje of een ribeye. Zorg daarom voor genoeg vlees in huis. Je kunt vlees halen bij slagers bij jou in de buurt of bij de supermarkt. Je hebt genoeg opties voor heerlijk eten.

Daarnaast heb je ook andere boodschappen wat je in huis moet halen. Zo kun je een lekker stokbroodje kopen met salade erbij. Ook saus kan niet ontbreken bij een BBQ. Last but not least, drinken. Zorg voor genoeg biertjes en verschillende wijnen in huis. Ook een frisje kan lekker zijn bij een BBQ met je beste vrienden.

 

Maak het gezellig

Om de BBQ helemaal af te maken is het tijd voor wat sfeer in de tuin. Zo kun je leuke versieringen halen om de sfeer helemaal af te maken. Denk aan leuke lampionnen, lampjes of kaarsjes die je neer kunt zetten in je tuin. Verder kun je ook een mooi tafelkleed kopen met daarbij passende kussens op je loungeset. Kortom zijn er genoeg dingen die je kunt ondernemen om de avond voor jou en je vrienden onvergetelijk te maken!