De winter is voorbij, de lente is begonnen en de zomer komt eraan. Het is het perfecte moment om de hoes van de barbecue af te halen en te grillen. BBQ-eten is het perfecte begin van een geweldige zomer. Terwijl de geuren van buurtgrills door de straten van steden in heel Amerika beginnen te zweven, is er een thema dat de wind doordringt. De zomer is hier; het is tijd voor plezier in de zon.

Er is niets dat me terugbrengt naar mijn jeugd zoals BBQ-eten. De geuren, de smaken en vooral het gevoel van quality time doorgebracht met familie en de wetenschap dat we herinneringen opbouwen voor onze kinderen om die op een dag met hun kinderen te delen. Als je erover nadenkt, kun je bijna elke avond van de week BBQ-eten krijgen. Zolang je maar bereid bent om je grill te gebruiken, wat het voordeel heeft dat het de warmte van het koken buiten de deur houdt.

Hier zijn enkele geweldige grillideeën waarmee u bijna altijd BBQ-eten kunt hebben.

 

1) Groenten smaken beter wanneer ze op een grill worden gekookt. Je kunt ook genieten van het mixen van smaken en smaakmakers. Kraft had een geweldig idee van botermixen voor groenten, ik marineer de mijne ook graag in Italiaanse dressing en gril ze in folieverpakkingen.

2) Bijna elk vlees dat u kunt kopen, smaakt beter op een grill. Ik geniet zelfs van rookworst gekookt op een grill met BBQ-saus.

3) Maak er een geweldige avond van door familieleden hun eigen shish kabobs te laten maken.

4) Heb thema-avonden voor uw BBQ-eten, u kunt Italiaanse BBQ, Mexicaanse BBQ, Caraïben doen, creatief zijn en plezier hebben.